lawide.blogg.se

Join the dark side - we got sass

Success is the Best Revenge for Anything

Kategori: Allmänt

Var i skolan mellan halv nio och halv fem idag, utan att få något vettigt gjort... Va gjorde jag då? Jo, diskutera ketchup, flygplan och hen. Och planka på ett moln (OH YES I DID!)
 
 
Så, nu ska jag börja med pluggandet, ska börja med att skriva mitt tal till svenska nationella på måndag (som jag borde gjort typ förr-förr-förra helgen...). Jag håller inte tal. Punkt. End of Story, Goodbye, The End. Men, ja, det är typ hålla tal eller få IG, så det är bara å köra.
 
Känner att jag pluggar varenda helg... Och lärarna säger att det blir värre på vårterminen.
S E R I Ö S T ? ! ?
 
 
 
Ta ta for now!
- Linnéa xx
 
 
 
 

Partners in Crime

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Bjussar på en bild av Dj Sparkle och Miss P som togs några minuter innan vi räddade galaxen från undergång.
 
 
pusspuss
-anna

The Burberry Boys

Kategori: Männen

                  
 
 
 
 
 
George Craig and Alex Pettyfer - Rocking the British Vibe Since 1990
 
- Linnéa xx

Whole Lotta Shakin' Goin' On

Kategori: Musik

Blir galen på det här vädret! - Typisk svenne kommentar? Jaja jag vet, men utan kaffe och musik skulle jag gå under, var är solen? Behöver dig nu! Får gå ut och göra en soldans till denna låten, kommer garanterat att fungera! Vem kan låta bli de där twist-stegen (som alla päron är väldigt noga med att lära sina barn, eller det kanske bara är min pappa?) när Little Richard drar på stämbanden!? Grannarna lär ju tro att jag blivit galen men - WHATEVAAH!!!!
 


 
 
puss
 
-anna aka Dj Sparkle

Batman - tha MAN!

Kategori: YouTube

 
Det här paret är så jäkla omaka, vilket gör dem helt underbara tillsammans!! Åhguud! Gråter lite vad rolig denna videon är, hon borde helt klart skicka in den som jobbansökningsvideo!! 
 
 
 Batmankallingarna som kommer gå till historien<3<3<3

pusspuss

-anna

 

 
 

They're Always After Me Lucky Charms... POTATO!

Kategori: Allmänt

Var på teater med skolan idag, med engelskan så det var på engelska (nordirländska - kärlek). Föreställningen, Fly Me To The Moon, är en svart humor som handlar om två vårdbiträden med ganska skral ekonomi. Och när Davy, en av deras patienter, lämnar jordelivet lämnas de med en lockande möjlighet... *duh duuh DUH* 
Produktionen var ganska simpel (nästan lika simpel som min beskrivning), en scen, två skådespelare. Men den var väldigt bra, rolig men ändå seriös, och skådespelerskorna var grymma och hade ett jättebra samspel.
 
 
 
 
När jag sedan kom hem, hade min pappa gjort äggröra med stekt korv, bacon och vita bönor i tomatsås, perfekt avslutning på min brittiska afton!
 
Cheerio! 
- Linnéa xx
 
( för random irländsk rubrik)

That picture i can't get out of my head.

Kategori: Männen

Vogue Hommes Japan 2011. Photos by Pierre Debusschere
Kolla in hans mästerverk, han kan verkligen fånga skönhet på bild.
 
Den bilden. Den där enkla men vackra rörelsen. Borta. Men nu.  Hittade min man igen. 
 
-anna

New stuff and one old goodie!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Pusspuss
-anna

I'm on Shag Highway heading West! // Colin Frissell

Kategori: Movieslikejagger

Helgen var lugn, mysig, chill. Me and the gang (Wurren, Hampe, Jackie, Maria och Sarah) körde på att spendera vår fredagskväll i lillstugan. Trängde in oss där med en hel hög av filtar och kuddar, godis och snacks. Tände massa stearinljus och såg på "Love Actually", man ska ju göra det så här i juletider, har jag hört. Pluss att det kom fram att någon av oss hade lyckas missa den filmen – gängets rykte stod seriöst på spel- Vi var helt enkelt tvungna att genomlida 135minuter av ren och skär tortyr... Okej jag erkänner, jag diggar den! Finns ingen jag inte skulle rekommendera den till!! Mina älsklingskaraktärer Bill och Colin gör filmen till ett mästerverk! Om du inte sett filmen– SHIT VA PIN- Gör något åt det genast! 


 
"I am Colin God of sex... I'm just on the wrong continent, that's all."
 
Colin, marry me? ASAP!
- Anna

Sa du 99 galleoner, 5 siklar och 5 knutingar?!

Kategori: Allmänt

Översatt till US dollars blir beloppet ovanför 1000$ (ca. 6600 SEK), det är va Amazon vill att man ska casha upp för det nya boksetet "Harry Potter: Page to Screen: The Complete Filmmaking Journey" som innehåller 8 (varav 7 helt nya) böcker om allt som en Harry Potter-nörd vill veta plus The Monster Book of Monsters (den är dock bara en låda). 
 
Harry Potter: Page to Screen: The Complete Journey
Bild från www.hypable.com
Ser inte så pjåkigt ut va?? Vänta bara till du ser videon *drooling*
 
Fick den blåa boken i mitten i julklapp förra året, och den innehåller massor utav information och bilder som jag aldrig sett tidigare, trots mitt maniska internetsökande... Och det får mig att vilja ha de övriga böckerna ännu mer, för jag vet att de är bra grejer. Men 6600kr är lite väl saftigt när man lever på CSN-bidrag... Får hoppas på att böckerna släpps individuellt i framtiden.
 
Ciao för nu - ska gå och gräva i garderoben och se om det inte finns något jag kan sälja...
 
- Linnéa
 
 

Music Monday - Nerd Edition

Kategori: Allmänt

Idag släpper jag fram Nörd-Linnéa och hon ska få bjuda på lite äkta nördmusik!
 
Först ut är en låt ur genren Trock (Time Lord Rock) som är låtar om Doctor Who (Grym TV-serie, look it up!). Detta är en ackustisk version av Chameleon Circuit's låt "Exterminate, Regenerate" framförd av en utav bandets medlemmar, vill du hellre lyssna på studioversionen klicka här!
 
 
Vi byter nu fandom och går in på Wrock (Wizard Rock, låtar om Harry Potter) istället. Här får ni en låt ur A Very Potter Musical, en musikal baserad på Harry Potter böckerna/filmerna.
 
Om du gillade vad du hörde kan du klicka här för att komma till andra halvan av sången (sen kan du ju fortsätta kolla på hela musikalen när du ändå är på G *wink wink*)
 
And... I'm out!
- Linnéa
 

Bered er på att få en örgasm…

Kategori: Musik

Woah! Alltså James Arthur. Hans röst är helt amazing! Jag vill ha hans skiva snarast! (I don't want a lot for Christmas, there is just one thing I need…)
Hoppas verkligen att han vinner… Funderar seriöst på att kontakta någon britt, be denne rösta på James för mig, i utbyte mot att jag betalar för samtalen…


Rösten, accenten, kostymen…*Swooning*

(Testar att mobilblogga, får se hur det slutar… Hoppas att videon funkar, annars fixar jag det imorgon!)

Good Night Darlings!
- Linnéa xx

It's Wonderful, It's LAwide

Kategori: Allmänt

Började dagen med arla uppstigning för att sedan bege mig in till den stora staden för lite morgonshopping med min mor. Blev ett par skor och ett par vantar, båda är svarta och inte särskilt intressanta, så jag besparar er bilder. 
Efter detta forsatte jag mot skolan där det denna dagen väntade nationella prov i svenska, fem timmars uppsatsskrivning... YIPPIE! (Anna, kom som vanligt inspringande i sista stund. Men nu vet jag ju varför i alla fall... Oljebrottning?)
Kom fram till att jag tar ett dödstag på pennan när jag måste skriva snyggt, fick med jämna mellanrum bända loss mina fingrar från pennan och skaka dem så de fick blod. Blev i alla fall klar med uppsatsen på tre timmar, förhoppningsvis så blev det någorlunda bra också...
 
 
Ska spendera kvällen med kycklingkebab och X-Factor och ladda upp inför helgen som blir plugg, plugg och JO JUST DET! Lite mera plugg. Ska försöka MÅSTE skriva ett tal, bara det lär ju ta en evighet... Men det är bara å suck it up!
 
Haré gott folk och tänk på mig när ni roar er! ;)
 
-Linnéa
 
(Angående den fina rubriken: Hade lite tråkigt och gick in och mixtra med Sloganmaker, där man skriver in ett namn på något man vill ha en slogan till, i mitt fall ett blogginlägg... Ganska dåligt, men också ganska roligt!)

Oljebrottning

Kategori: Allmänt

Turkiets national sport? Någon som kan gissa vad det är? Inte det? MEN vilken tur att ni har mig då som finns här med mina enorma kunskaper om sport *host*.  Nu till svaret: Tro det eller ej men det är något så intressant som OLJEBROTTNING! Ja du, det är precis vad det låter som turkiska atleter endast iförda shorts som kramas insmorda i olja. Kollade även upp det på Youtube (I gotta see this liksom, hehe…) och av att döma av videon så verkar det vara en märklig sport - som vi absolut borde börja utöva i Sverige!! ;)

haha det sjukaste !

-anna

Elegans

Kategori: Skönhet

 
Idda van Munster är en vintage brud med en av det mest eleganta stilarna i vår tid! Hon är HELT GALET VACKER! -No lies- Tror du mig inte? Kolla själv---> The time machine
 
- Anna 

Sista hoppet för vår värld!

Kategori: Räkmackan

Är det bara jag som vägrar betala 300 spänn för att klippa av 1cm av håret? Gick in på ett ställe, ligger inklämd mellan 7-eleven och en äcklig kiosk, ”jäkla najs, ser litet och fult ut = billigt (i min värld)!” tänkte jag. Tydligen inte i deras - de tog nästa 700:- för att fila lite på topparna!! Höll på att ramla av stolen (som jag inte ens satt på) när jag hörde det!!! Vilka tror de att de är?! Vidal Sassoon?! God! 

Men misströsta ej kära vänner! Det finns fortfarande hopp för mänskligheten! Detta hopp kallas i vanlig folkmun för Göteborgs frisörskola. Jag ramlade in där i dag på väg hem, vilket ställe! Eleverna är jättegulliga, noggranna duktiga osv. Tvättning, klippning, styling går på 100 riksdaler – NOW WE TALKING! Dessutom fick jag huvudmassage också – det har jag aldrig fått på någon vanlig salong! 

(QUEEN B! WHY U SO BEAUTIFUL???)
 
Min frisör ändrade sida på min bena. Herrgud det var som om hon vänt upp och ner på hela min värld.Höll på att gå in i en vägg. Har aldrig känt mig så skev i hela mitt liv. 
 
Puss
- Anna

20 Random Questions - Part 2

Kategori: Allmänt

Här kommer del två av "Linnéa svarar på konstiga frågor":

 

11° Hur många köpcenter/gallerior har du varit i?

Ja, alltså, jag håller ju inte direkt räkningen på sådant, men en hel del skulle jag nog säga.

12° Om du, just nu, skulle få reda på att du var gravid, vad skulle du göra? Vem skulle bli den första personen du berättade det för?

Jag skulle gå och köpa massor utav ”Ben & Jerry”, gå hem och bara möla i mig och skylla på att det var en craving. Nej, ärlig talat vet jag inte, jag skulle nog bara acceptera läget. Jag tror modersinstinkten skulle kicka in och bara få mig att köra.

Den första personen jag skulle ringa skulle självklart vara pappan till barnet.

13° Hur mycket kroppshår på en kille är enligt din åsikt för mycket?

Alltså, lagom är bäst! ;)

14° Nämn något du äger som är leopardmönstrat:

Jag tror inte jag äger något med leopardmönster... eller vänta! Jag har ett hår band från när jag var yngre, men annars är jag ganska fri från djurmönster överhuvudtaget.

15° Vad är det dyraste du har betalat för ett par skor, och vilket märke/sort var de?

Det dyraste jag har betalat för ett bar skor är runt 500 kr, vilket jag betalade för mina första Converse All Star. Utöver tre par Converse äger jag bara billiga skitskor, för sålänge det inte är snö ute föredrar jag att dra på mig ett par chucks

16° Hur ser din tröja ut som du har på dig?

Det är en gul träningströja från Puma, med ett fint snirkligt tryck på. Väldigt bekväm är den också...

17° Rakar du benen på vintern?

Ja, fast inte lika ofta som på sommaren. Tycker det är lite slöseri att göra det bara för att känna sig fin :3

18° På idrottslektionerna, byter du kläder helt och hållet eller drar du bara på ett par mjukisbyxor över dina andra kläder (om du inte går i skolan, vad brukade du göra)?

Alltså, WHAT?! Tog dessa frågor från brittisk/irländska Yahoo, händer detta helt seriöst där!? Det måste ju se jätteroligt ut! Och om det behöver förtydligas: Nej, jag bytte kläder helt och hållet på gympan.

19° När var din senaste arbetsintervju, vilket företag var det för och hur gick det?

Jag har aldrig varit på en arbetsintervju, har aldrig haft helgjobb eller liknand och när jag har haft sommarjobb har jag fått dem via kommunen.

20° Är din mobilklocka inställd på 12h (ex. 6:09pm) eller 24h (ex. 18:09)?

Min mobil är inställd på 24h, ändrar dock till 12h på min iPod ibland när jag har tråkigt. (För då blir klockan 11:11 två gånger om dagen! Yus Mate!)

 


Ja, det var det det! Hoppas ni fann detta någorlunda givande, om inte dedikerar jag följande gif till dig (just precis, DU DÄR!) Ni som tycker att jag verkar helt underbar kan låtsas att inlägget slutar här. 

- Linnéa

Enough said

Kategori: Allmänt

God morgon! Gick in på YouTube och såg att en av mina favoritkanaler hade lagt upp en ny video, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av deras godsaker till er! Kanalen gör parodivideor där de byter ut orginalreplikerna mot dåliga läppläsningar, vilket oftast blir riktigt roligt.
Videon de hade lagt upp idag var en dålig läppläsning av New Moon, alltså den andra Twilight filmen, men istället för att länka den så länkar jag deras parodi av Twilight. Gillar ni den så är det bara att klicka sig vidare till Nymåne, eller varför inte kolla på någon av deras andra videor? (T.ex. Mitt Romney-videorna... bara ett litet tips...)
 
 
Ha en gó lill-lördag gott folk!
- Linnéa

20 Random Questions - Part 1

Kategori: Allmänt

Hittade 20 random frågor som jag tänkte svara på, ett bra sätt för er att få en bild av lilla mig! Men för att inte överösa er i text delade jag upp dem på två. Här har ni del ett!:

1° Nämn en sång ur genren Goth som du gillar:

Den första jag tänker på är Friday I'm In Love av The Cure, så den får det bli.

2° Om du har ett YouTube-konto, vad är ditt användarnamn?

StillNotGingery, lägger inte upp videor utan snyltar bara på alla andra (jag har faktiskt dåligt samvete för att jag inte bidrar...)

3° Äger du några tröjor med roliga tryck? Om svarat är ja, vilken är din favorit?

Jag älskar tröjor med tryck, men är extremt dålig på att införskaffa dem. Har dock några stycken och min favorit är nog en som tidigare tillhörde min syster, har dock tappat bort den och inte sett den på några år (den har alltså försvunnit i mitt hus, hel skumt...) Hursomhelst, tröjan i fråga var en grå t-shirt á la 90-tal, med texten ”Killar utvecklas fram till sju års ålder, sedan växer dem bara”. Och det mina vänner, är 100% sant ;)

4° Skulle du någonsin överväga att skaffa permanent smink om det var gratis?

No, no, no... Även om det säkert är jättepraktiskt och smidigt, så gillar jag att vara osminkad, jag lägger hellre lite tid på att sminka mig. Och skulle det inte bli rätt tråkigt att ha samma smink jämnt?

5° Ge ett exempel på hur folk ofta felstavar ditt namn:

Det enda som brukar bli fel är att folk inte gör apostrofen över e:t (é). Brukade själv inte använda det när jag var yngre, men nu för tiden brukar jag påpeka det. Som den petiga prick jag är.

6° Brukar du använda nätstrumpbyxor?

Nope.

7° Nämn en karriär du aldrig skulle kunna överväga?

Bra fråga... Jag skulle aldrig kunna jobba som obducent, kombinationen av livlig fantasi och att leva på 2000-talet gör att jag förväntar mig att döda kroppar ska vakna till liv. Så det skulle inte funka, även om jag tycker det verkar intressant, men jag skulle antagligen kissa ner mig dagligen...

8° Om någon erbjöd dig 30 kr/st för dina använda underkläder, skulle du ge dem till honom/henne?

Usch, nej!

9° Sminkar du dig även om du inte ska någonstans?

Nej, orka. Om man inte kan vara osminkad hemma då behöver man jobba på sin självkänsla.

10° Vilket var det senaste schampot du använde?

Head & Shoulders Apple Fresh. Det luktar så gott att man vill ha det på mackan!

 


Del två kommer imorgon! Jag lämnar er med en bild från i somras, för jag fryser och denna bilden får mig att tänka på varma, soliga dagar!

 
- Linnéa

Some overcooked Swag- coming Right Up, Mr!

Kategori: Music Monday

Sen när heter jag DJ Sparkle??!?!?! I OBJECT!!! Min kumpan kommer såklart på det töntigaste namnet i världshistorien och har mage nog att döpa mig till det och därmed sätter mitt swaggie-rykte på spel …B**ch….. hmmmm…. well I kind of like it! 

Nostalgi vare!

 

Säger bara Oliver och gänget. Vem ville inte vara lika cool och fri som Dodger när man var liten? Okej, jag erkänner - det vill jag fortfarande! Han kommer alltid vara en av mina störrsta idoler.  

"Man är väl infödd, man har väl koll
jag äger ingenting ,ALLS, men jag har storstadskontroll!"

 

Långben the Movie. Vad ska jag säga? ÄLSKAR Långben! ÄLSKAR karaktärerna! ÄLSKAR Låtarna! ÄLSKAR filmen! 

 

Rökeffekter!  AAAooooooOOohh!

 

Sen har vi ju de där filmerna som rör en. Som talar till en på ett annat plan. Som Skattkammarplaneten. 

"They can't tell me who to be
'Cuz I'm not what they see"

 

Fråga mig inte vad Bilar har med nostalgi att göra. Men låten är ju så go så den kvalar in i på listan ändå!

Frihet! Vill ut på vägarna nu! Skita i allt och bara dra med mina älsklingar, och denna låten ska spelas när vi flyr.

 

Well that's all from DJ Sparkle, förtillfället. Ha det fint vänner! 

(Mössan. Laddad med så mycket, Nostalgi.) 
 
 
 
 
-Anna aka DJ Sparkle
 

Music(al) Monday

Kategori: Music Monday

Tredje gången gillt! Och denna vecka har jag även fått med mig DJ Sparkle på musiktåget! WIHO! THE MORE THE MERRIER! Vi tänkte köra på ett tema denna vecka, nämligen *trumvirvel* NOSTALGI! Oh yes, my friends, sen hur man väljer att tolka det, är ju upp till en själv, he he.
 
Min tolkning får ni här, och den består av två musikallåtar, en som jag diggar sönder och en som bara är heeelt underbar!
 
Digglåten kommer här:
Såg musikalen en gång för länge sen, störtälskade den. Tyvärr är dock filmen inte lika bra, men helt okej och gillar man gamla musikalfilmer är den ett måste! Det finns en remake, men ska ni kolla på den, kolla på orginalet med Kevin Bacon.
 
Andra delen av min musikstund, är lite mer åt "feel good"-hållet.
Jag vet inte om detta är ett fenomen som bara existerar i tumblrosfären, ifall så är fallet kommer här en liten kort förklaring: När man känner sig lite hängig/deppig/tråkig/ful så har man en mapp med bilder och/eller gif:ar som får en på bättre tankar. (Och tvärtom ifall man känner sig alldeles för egoboostad) Här kommer några gif:ar ur min feel good-mapp med en passande melodi. (VARNING! Det är ett måste att lyssna på låten till, annars bakfyrar effekten och man mår ännu sämre än innan!)
 
 
 
Det var allför DJ Potter, jag hoppas ni inte tappa era papiljotter!
- Linnéa 

Ma balls sparkle.

Kategori: Movieslikejagger

 
(några bilder fn igår och från våran twilight tid) 

Well nu är det slut. Lite sorgligt är det allt. Kanske inte just det faktumet att det inte blir några fler filmer, det är inte det viktigaste, utan att dela det med tjejerna (Wurren, Sarah och Maria). Att göra det till en grej att se filmerna tillsammans. Att ha twilight-maraton. Att se varje film på bio och göra alla twilight-nördar galna med vårat tjat. Att ha vilda diskussioner om vem av Jacob eller Edward som är snyggast, sexigast, stiligast osv. Att skratta över hur fåniga vi var.

Well nu är det slut. Men klyschigt nog så är - slutet bara början på något nytt-  vi hittar något annat att göra! Stickning? Tea-party? Parkour? Motorcross? Whatever - bara vi gör det tillsammans. 

-Anna

#30SongsOnShuffle

Kategori: Allmänt

Ja, det är bara att erkänna. Har inte ens bloggat i två veckor och jag har bloggtorka... betyder det att mitt liv är tråkigt? Antagligen... *suck*

Denna dagen har det funnits ett trevligt TT (trending topic) på Twitter, nämligen "30 Songs On Shuffle". Hade tråkigt och shufflade mitt bibliotek (och drev antagligen all mina Twitter-följare till vansinne med alla inlägg... förhoppningsvis överger dem mig inte). Tänkte att jag lika gärna kunde dela med mig av min lista här med, för, enligt min åsikt, finns det inget bättre sätt att lära känna någon än genom att kolla igenom hens (åh det underbara ordet) musikbibliotek.
Jag vet att måndagar är musikdelardagen, men då är det låtar jag lyssnar på nu eller tycker är genuint bra. Nu skall jag istället släppa in er i mitt iTunes-bibliotek, anno julen 2008 när jag fick min första iPod, helt oredigerat. Okej, jag ska vara ärlig, jag hoppade över en låt av Panic! At The Disco för att titeln var så lång att jag inte orkade skriva den.. men annars är det 100% for real!
Som den underbara människa jag är, är jag snäll och lägger upp alla låtarna som Spotify-länkar, så det är bara och trycka på en låt och *BOOM* så strömmar musiken ut ur högtalarna (förutsatt att man har Spotify).
 
 
Den som tog sig tiden att räkna länkarna kom (förhoppningsvis) fram till att de bara är 29, detta beror på att en av låtarna som shufflades fram är en låt som inte har släppts på skiva och därför inte finns på Spotify, men som tur är finns den på YouTube! Så här får ni One Night Only's cover av Dion and the Belmonts' låt A Teenager In Love: 
 
 
 

Så, där har ni 30 låtar som någon gång under de senaste 4 åren har nässlat sig in i min dator, vissa mer nyligen än andra. 
 
Gå nu, och shuffla eran musik gott folk, det är nyttigt!
- Linnéa 

Hysteria!

Kategori: Movieslikejagger

 

Farsdag firades helt enligt typiska fagerlundska ättens sätt att fira högtider av detta slag. Mamma köper present till pappa. Tvärtom på Morsdag. Man skulle ju kunna tycka att lotten att köpa present faller på Syskonen Fagerlund eftersom att det är deras far som firas men där kommer den ökända fagerlundska latheten in i bilden.

Av någon anledning köpte mamma en film till pappa som hon ville se (förra året köpte pappa en läkarbok om sjukdomar till mamma som han själv ville läsa) Logiken i detta är ju bara för bra. Filmen var i vilket fall som helst till allas belåtenhet och jag kan inte göra annat än att rekommendera den varmt!

Filmen (Hysteria) utspelar sig i ett viktorianskt London och handlar kort och gott om den unge doktor Mortimer Grandville och hans oavsiktliga upptäckt av den första vibratorn. Yes ni läste rätt – vibrator-  nu måste ni bara se den!  Nä men det är en romantisk komedi.... Heey! what did you expect? * Uma Thurman feat. Schweppes *  

 
-Anna
 
 

Räkan

Kategori: Party räkan

Jannes 18:e födelsedag i lördags firades med tårta och toner från 90-talet at Jannes place. Öl på Can’s och senare random "crashning" av en hemmafest uppe bland takåsarna. Vad gjorde vi där? Ingen aning men DAMN! VILKEN UTSIKT! (Hade verkligen inte tackat nej till en takvåning av det slaget! Dock spelar inte riiiiiiiiktigt mitt bankkonto i den ligan, om man säger så...) .  Dj N avslutade kvällen med Waltzing Matilda på repeat (fråga inte..), och sen var det dags för mig att ta till apostlahästarna och kuta till bussen.

 
Snyggheten. Stilen. Den söndriga paryhatten. Tog bilden en fotolektion i ettan. Vill fortfarande veta vem hunken är och var han varit…   
 
Pusspuss
- Anna

Den nya Rebecca Black

Kategori: Allmänt

Och USA har gjort det igen! Man tycker att dem borde lära sig men, icke sa nicke. Dem har nu skapat ett nytt blivande internetfenomen i form av Nicole Westbrook. En söt liten flicka med alldeles för mycket smink som sjunger en sång om Thanksgiving.
 
 
Delade mina åsiket med Anna över Facebook och eftersom jag är en lat människa och inte orkar upprepa mig så får ni nu ta del av dem i form av en hederlig PrintScreen:
 
Känner att det har vart ett himlans liv är ikväll, men nu är det i alla fall slut med bloggandet från min sida av stan. Men jag måste erkänna att jag tycker jag har levererat ett riktigt scoop denna gången! Kom ihåg vart ni hörde och såg det först!
 
- Linnéa x
 
 
 
 

Reality Ruins My Life

Kategori: Allmänt

Detta är ett rätt onödigt inlägg "Linnéa! Det finns inget som heter onödiga inlägg!" Okej rösten i huvudet, detta är ett högst nödvändigt inlägg! Jag har hittat mitt mål i livet; gå på dejt med Ed Sheeran. De ni! Nu undrar ni säkert varför, och om ni inte gör det skiter jag i det och berättar ändå, eller snarare visar:
(Fresh Prince of Bel-Air, serien som Anna aldrig har hört talas om, NÄR OCH VAR VÄXTE DU UPP EGENTLIGEN???)
 
Hur underbart låter inte det där?! Nej, nu skall nu börja planera hur jag ska nå mitt mål.
VI HÖRS, PENNINGBÖRS! (Jag vet inte vad som hände där...)
- Linnéa

Music Monday Morning

Kategori: Allmänt

God Morgon! (...världen, vilken underbar dag...)

Har sovmorgon idag (tio, istället för åtta, trevligt trevligt!), så jag tänkte bjuda på dagens hits redan i arla morgonstund! 
 
Vi börjar med en tävlande från brittiska the X-Factor; James Arthur, grym kille och hans cover av LMFAO's Sexy and I Know It är superb! 
Ett litet plus till att han kollar in dansarna medans han sjunger... gullunge..!
 
Här hade jag problem kan jag tala om! Ville visa upp Ginger Jesus (aka Ed Sheeran), problemet är bara att det finns så mycket bra att välja bland... men slutligen bestämde jag mig för Drunk. Varför? Uhm, han snackar med sin katt... duh.
 
Peace!
- Linnéa x

Alldeles för många tårtbitar senare...

Kategori: Allmänt

Idag är det ju som sagt fars dag. För er som har missat det; Oooh, bad, bad child! May you rot in hell!
 
Min familj är väldigt fin och organiserad och det slutade med att jag och mamma köpte en tårta och pappa köpte en, vilket ledde till att vi hade sammanlagt en 20-bitars konditoritårta, liiite saftigt till tre pers... Så jag har fått offrat mig och käkat *försöker räkna efter hur många tårtbitar jag har ätit* okej, glöm det... Får vara glad att jag har en ämnesomsättning som är att skryta med. 
 
Bjuder på en gammal bild från Januari (men vi kan låtsas att jag tog den imorses, vilket jag i princip hade kunnat göra med tanke på det kyliga vädret...). Har kommt på mig själv med att jag har varit väldigt oaktivt med kameran på senaste, får skylla på skolan och det tråkiga höstvädret.
 
Arrivederci!
- Linnéa 
 

King of Raop

Kategori: Allmänt

Fään va fint! Ena halvan av bloggen sitter och snyter sig på sin sida av stan och den andra hostar sig hes på sin. I feel ya bro! Vilken connection. Blir ju nästan lite sentimental…  

(”Ey Miss P! Vi skålar in Jannes 18år med hostmedicin i morgon! Btw, du borde vara stolt över mig, stannade i skolan trotts feber och galna kallsvettningar!”).

Sista lektionen var en pina, huvudvärk på hundra decibel kände mig allmänt äcklig, ynklig, osv. - En värktablett senare och en random video på en hoppande Dankan iförd grodmössa- och jag var på banan igen! Jäkligt gött häng (eller fett kanske är ett mer passande ordval) på Gyllenbågen med Janne, Niklas och Batman aka Betty (tro inte att ni är något nu bara för att jag råkade nämna er i förbifarten) -Them bitches ska hållas kort!

 

Nicole (yes girl I’m talking about you ;)) länkade en låt av den tyska rapparen CRo för ett tag sedan. En ny favorit!

(Look! Likadan Mickey som min - that panda got some style)

 
 
 
 
Nä Miss P, nu får det vara slut på våra sjuuuuka inlägg ;)
Pusspuss
-Anna

OW!

Kategori: Allmänt

Sitter i min säng och snörvlar, har sovit större delen av dagen men vill inget hellre än att bara gå och lägga mig igen. Försöker dock hålla mig uppe några timmar till genom att kolla (vill bara påpeka att jag skrev "coola" först istället för "kolla", bara för att jag är så sjukt grym!) på alla YouTube-klipp och TV-serier jag har missat den senaste tiden, vilket kan ta en stund... 
Känner att jag är lite oinspirerad till att skriva ett inlägg, så jag tänkte avsluta detta nu, innan jag börjar skriva om hur jag sitter och halvgrinar över hur stolt jag är över hur långt One Direction har kommit... Oops..! Ja, nu vet ni, innan nåt annat slinker fram ska jag avrunda detta.
 
 
Bjuder på en bild på herr Håkan Hellströms byxor, vilka jag såg häromveckan och stod obeskrivligt nära, synd bara att Håkan inte hade dem på sig... eller..?
 
SNÄLLA FÖRLÅT MIN PERVERSA TONÅRSHJÄRNA..!
 
Byyyeee!!!
- Linnéa x
 
 

Not that fab 2 day

Kategori: Allmänt

 
 
Är det vädret eller varför har jag förvandlats till en bitterfitta?! Skyller på värdet.. känns bäst så… Alla har vi sådana dagar, vissa oftare än andra, hehe. En sån dag idag för dig med? Får jag påminna om att det är fredag imorgon - goaste dagen på veckan - vi behöver bara hålla ut i cirkus två timmar! SO SHINE BRIGHT LIKE A FUCKING DIAMOND !!!! (hatar förövrigt den sången...)
 
Älskar däremot mina två fashion musor! : 

Är de inte söta?!

 

 

Ps. Åt brunsås-doppad-pepparkaka idag, det var.... intressant......

 .............

ds.

Pusspuss 

-Anna

It's a Party in the USA

Kategori: Allmänt

Jag drog en lättnadens suck imorses när jag vaknade och hörde att Obama hade vunnit presidentvalet. Jag ska inte påstå att jag är insatt i politik, och jag har bara en väldigt vag aning om Obamas/Romneys åsikter. Men de lilla jag vet tillsammans med min grymma magkänsla säger mig att Obama är av rätta virket, seriöst bara kolla på honom: 
Och även om det verkar som att USA håller på att gå in i väggen, så har dem i alla fall en charmig president! Och det kan faktiskt räcka längre än man tror!
 
Till skillnad från denna hära filuren, som ger mig magont. Allvarligt, har ni kollat på honom när han håller tal??? Han ser ut som han tänker "Åh vad jag hjärntvättar er, ni skulle bara veta..."
image
Usch, alltså! Sen om han har vettig politik skiter jag i! Han ser ju helcreepy ut!
 
Så, nu ska jag sluta låtsas som att jag vet något, iställer ska jag "PUT MY HANDS UP THEY'RE PLAYING MY SONG THE BUTTERFLIES FLY AWAY NODDING MY HEAD LIKE YEAH!!!" 
 
Skyller detta fluminlägg på min feber, ber så hemskt mycket om ursäkt. Om ni däremot gillade det, jag ska försöka se till att ha feber lite oftare så ni kan få fler inlägg som detta. Ska gå och lägga mig nu, så jag orkar dra mig till skolan imorgon,
Puss och snark, tallbark!
- Linnéa 

En chock!

Kategori: Allmänt

Kära vänner! Jag måste slå ett slag för Shocks smink. Sätter knappt lilltån innanför den affärens dörrar. Är inte tillräkligt cool för det;) Men i samband med halloween klampade jag glatt in där - och kom ut ännu gladare. Varför har jag aldrig tänkt på att att gothares, punkares osv, överkonsumtion av smink måste komma av att dessa affärer säljer billigt smink?  Sjukt billigt smink!!!! Deras ögonskugga (som av någon anledning luktar tantparfym) är grym, inget smul och inget kladd, langa fram  59 riksdaler och den är din!

Våga er in där - det är värt det! ;) 

 

Miss Anonymous med naglarna målade med Shocks "Gothic Manicure set" 98kr (svart, vitt och topplack).

Puss puss
-Anna

Kaffe - människans bästavän

Kategori: Allmänt

 
Nemen tjenare! En ny dag har grytt och jag har hunnit checkat av dagens enda lektion och sitter nu med en kaffe i handen och lite goa toner i öronen. Som den kvällsmännsika jag är vaknade jag till ordentligt på vägen hem från skolan när bussen invaderades av en hel skock av skrikande duracellkaniner i form av dagisbarn - how cute.... Men är jag bitter? Icke! Fint väder och solsken i blick! 
 

Partyshortan. innan tredje koppen kaffe..
 
 
(Lyfter på hatten för Miss dj Potters grymma partyinlägg igår. Antar att jag inte är den enda som hoppas på att kvinnan levererar lika bra nästa måndag!)
Puss puss 
-Anna 
 

Music Monday

Kategori: Allmänt

Måndag, första dagen tillbaka i skolan efter lovet. Vaknade halv sex imorse och kunde inte somna om, vilket resulterade i att jag var i skolan halv åtta. Ensam. Jag och tystnaden. Jag var så trött att jag ville spy... 
 
OKEJ DEPRIMERADE EMOBARN!!! Innan det här går helt överstyr, så ska jag införa något som kan lätta upp måndagarna i fortsättningen: Music Mondays! *YAY!* Antar att det inte bara är jag som hyser en stark bitterhet mot veckans första dag, därför bestämmer jag att från och med nu ska det varje måndag dyka upp lite svängig musik på den här trevliga bloggen som kan lätta upp humöret och locka till dans. Om vi har tur så kanske bloggens andra hälft vill vara med och DJ:a, men för nu får ni nöja er med DJ Potter!
 
Först ut: "You and Me" - One Night Only. Denna låten var en utav de första låtarna jag hörde med killarna och det kommer alltid vara en utav mina favoriter, får mig alltid att dra på smilbanden :)
Åh.. va små dem va'... 
 
Låt numero två: "Wings" - Little Mix. Slänger även in lite girl power! *VARNING!* Denna video innehåller extremt mycket swag (till och med Anna ligger i lä)
 
Så, nu har jag iaf muntrat upp mig själv!
Over and Out!
 

Ride with us

Kategori: Allmänt

Jag är den du ännu inte lärt känna. Jag är kvinnan som kommer att förgifta ditt sinne och vända upp och ner på din livssyn. Jag är Anna. Den andra hälften.
 
Hur fasen ska jag kunna göra en presentation som överglänser min galet nördiga andra-blogg-hälfts?! Äh går inte så vi hoppar helt enkelt över kallpratet och hugger dirket in på efterrätten. Jag kan dock säga så mycket som att jag här på bloggen kommer att komplimentera Linnéa aka Miss Potter väldigt bra med mitt intresse för allt från mode till hur man kan leva livet på en räkmacka utan att ha fickorna fulla av kosing.
 
Tillsammans kommer jag och Linnéa skapa en mix av det bästa från två världar. Något unikt. Lawide.
 
-Anna
 

The First Post is Always Awkward

Kategori: Allmänt

Linnéa heter jag, och jag är ena halvan av den här bloggen. Jag tänkte ägna det här inlägget åt att presentera mig själv, och jag ska försöka fatta mig kort. Något som jag borde va bra på för jag uppfattar mig själv som en fåordig person (bortsett från när jag är extremt tjôtig...) Well, let's get started!

Mitt förra liv spenderade jag som britt (nationaliteten, inte kvinnan!), något som märks ganska tydligt på mitt nuvarande liv, jag älskar allt som är brittiskt och drömmer om att någon dag flytta dit.

Jag är en person som gillar att att visa min support och engagera mig i fandoms, varav några är Harry Potter (ärligt talat är det inte en fandom, Harry är mitt liv och mitt allt...), One Night Only, Doctor Who, Sherlock och One Direction. De här cirkulerar dagligen i mitt lilla huvud och är anledningen till att jag inte får nån sömn på nätterna...

Jag är koffeinberoende, älskar mat och sötsaker, hatar gym, och enligt alla lagar borde inte min livsstil vara möjlig. Hade min kropp varit normal hade jag varit tandlös och rullat fram.

Det här skulle kunna bli bra mycket längre och ingående, men jag tycker att det räcker för nu. Om du gillade vad du läste, kom inte tillbaka! 

 

PS. Jag skämtade bara, kom gärna tillbaka! Och om du gör det kan jag lova att du kommer mötas av trevliga saker i form av andra halvan av bloggen (ooOOoo undrar vem det är som är tillräckligt awesome för att få blogga med mig?!) Plus att du kan få se några av mina finfina foton (jag är nämligen en hyfsat mästerlig amatörfotograf).

 

Aww, stop it guys! You make me blush :')