lawide.blogg.se

Join the dark side - we got sass

Jorden snurrar - Än så länge

Kategori: Musik

Nya Zeeland har överlevt den 21 december 2012 - DET FINNS HOPP FOLK!!!
 
...
 
Vilken fin sång DJ Sparkle! Och med tanke på hur de, och videon, såg ut sjung de säkert till alla Directioners där ute. Fast om jag - som Boyband-expert (har ett färsk-printat diplom jämte mig) - får inflika hade det passat bättre in om de hade gjort låten för 15 år sedan ;)
 
 
Och DvD kan va lugna, vi vet redan att 1D inte är snygga.
 
Och, yez, vi vet att de är gay
 

 
Det verkar ju som att det blir en dag imorgon också, men för säkerhets skull ska jag se till att ta väl hand om resterande tid av min kväll - käka pizza, städa mitt rum och hoppa runt till grabbarnas perversa låtar.
 
"Katy Perry's on replay, she's on replay" - Århundradets bästa textrad!
 

Pizzan kall(n)ar! Bye bye!
- Linnéa xx
 
 

Durkslagsöron gör sig icke besvär!

Kategori: Räkmackan

Ey babes! Vem har sagt att man måste ha öron som liknar durkslag för att ha örhängen? Finns ett alternativ :  Ni vet de där färgglada plastiga örhängerna som tanter brukar gå runt med? FRÄÄÄÄNA!
 
Se så gå nu på skattjakt  i era gömmor där hemma - några (klipps?) måste väl sparats från mormor eller från när ni var små och skulle vara fina!  
(Är inte ens säker om det jag har på bilden ens är ett örhänge, kan lika gärna vara nån fin klämma bara  - men funkar uppenbarligen det med!) 
 
 
Pusspuss
-anna

DvD! .. Gör jag?

Kategori: Allmänt

 DVD (DetVetDu) STRIKES AGAIN!!

Hur kan vissa människor vara så naturligt sköna? Och framför allt hur lyckas dessa sköna människor hitta varandra bland flera miljarder människor så att det kan göra awesome låtar tillsammans? Det förblir ett mysterium för oss vanliga dödliga men i vilket fall så är jag otroligt glad att detta skett och att det fortsätter att ske i världen.

Deras nya låt BoyBand publicerades för 8 timmar sedan (så ännu en gång har Dj Sparkle räddat alla Lawide läsares skinn - ni kan fortfarande se den) . Kan det vara så att låten är en liten hint till alla One Direction fans där ute? Eller vad säger ni Miss DJ Potter? ;). Anyway, humorn är på  topp rakt igenom alla deras videor och låtar, så även i denna.

 
Vilken låt som är deras största verk? Dddet vet du - FUUCKA UUUUUuuUUR!
 
 
  
F*N! DET ÄR JU LOV NU! SITT INTE HÄR OCH SLÖSA MER TID (SKROLLA FÖR F*N INTE NER!!)
UTAN RING; SMSA; TWITTRA;FACEBOOKA; INSTAGRAMMA , ERA VÄNNER OCH SÄG TILL DEM ATT NU ÄR DET  DAGS ATT RÖRA PÅ FLÄSKET - JORDEN GÅR JU UNDER I MORGON (not)
 
SÅÅ UT OCH FUCKA UR!!
 
 
 
Pusspuss
-Dj Sparkle

De där små sakerna i livet

Kategori: Vardag

... Ni vet de där som förgyller dagen en aning. Har haft extremt många sådana idag.
 
Det började imorse, när jag lite halvstressat var på väg till bussen tåget och för att få mig själv att gå snabbare sa jag till mig själv "Tänk dig att du är jagad av en yxmördare, Linnéa!" i samma stund känner jag en närvaro bakom mig och vänder mig om och ser någon komma springande emot mig från ca 2 meters avstånd. Jag blev skiträdd och gav ifrån mig ett hystersikt fniss, personen ifråga trodde nog jag hade tappat förståndet helt. Skrattade gott åt mig själv resten av vägen till tåget och hoppades att jag aldrig kommer stöta på människan igen...
 
När jag sedan kom till skolan fixade matteläraren kaffe och pepparkakor (jag som inte hade haft tid att fixa kaffe på morgonen blev väldigt glad). Senare kom det fram en random dam och sa att jag hade en väldigt fin kappa. Jag höll på med min iPod så jag kollade liksom upp lite för att se om hon prata med mig, min reaktion var ungefär något såhär:
Människor som ger främlingar komplimanger - gotta love 'em!
 
Och som att det inte kunde bli bättre kom min mamma hem nu och hade köpt Julskum till mig
 
I've taught her well!
 
       Ciao!
- Linnéa xx
 
 
 

It Seems the Ambition Has Vanished

Kategori: Music Monday

Frisör, florist, prinsessa, artist. Det finns nog ingen som inte hade storslagna ambitioner som barn.
Men det är få som lyckas hålla fast vid dem. Man blir med åren lite mer pessimistisk, lite mer stereotyp.
Man möts av verkligheten. En kall och hård sådan.
Tror man för mycket på sig själv, blir fallet bara större, så det är lika bra att sikta lågt.
Kontorsjobb, radhus, Volvo, barn. Sikta på det så misslyckas du inte. Förhoppningsvis.
Kanske har du tur och lyckas på jobbet, eller med ett fritidsprojekt.
Men antagligen inte. Istället kommer du ägna ditt liv åt att klanka ner på de som faktiskt lyckas fånga sin dröm, i hopp om att det ska göra dig till en bättre person.
 
Vad vill du berätta om för dina barnbarn? Om den där gången du sjöng I Will Survive på företagsfesten? Eller om när du fyllde Madison Square Garden?
 
Jag trodde väl det.
 
(Extra kärlek för en skokastande Ed Sheeran. Gingers... Gotta love 'em!)
 
Live long and prosper!
- Linnéa xx

Mange ger dig allt du vill ha

Kategori: Musik

Kära vänner! Ni har väl inte missat Mange Makers nya låt  "Mange För En Dag"?! Well MM publicerade den i dag (för ca 6timmar sedan) så frukta ej - ni har fortfarande en chans att se den innan den anses "såååå ute". 
 
Söndag aka bakisdag? Lugn bara lugn DJ Sparkle IS IN THA HOUSE  - ni har nu något att dansa av er bakisbenen till.
 
 
Ännu ett musikalisktunderverk från dessa störtsköna pöjkar har sett dagens ljus.
 
- vad ska vi göra nuuuuUUu? 
KAAOOOZ!!!!!!
 
Pusspuss
-DJ Sparkle aka Anna

Vårat första pepparkakshus!

Kategori: Allmänt

Jag och brudarna (Tova, Linn, Beata och Jenny) ägnade oss åt julbak idag - eller ja julbak och julbak - vi gjorde tryfflar som var väldigt lika bajskorvar (men smakade helt underbart) och vårt första pepparkakshus!

Det ni ser nedan är vår tolkning av jul i New York, bygganden är ju som ni sjääääälvklart (!!!!!!) kan se - Empire State Building. 
Klart som fasen att det inte blir en vanlig tråkig liten stuga när vi är i farten! 

Puss på er babes!

-Anna

 

En till! En till! En till!

Kategori: YouTube

Det här är något utav det gulligaste jag har sett! Folk som inte gillar barn vet inte va de går miste om! ;)
 
 
Han borde få köra vinnarlåten tillsammans med Loreen när ESC går av stapeln i Malmö, hörde du det Christer Björkman???
 
"VIIICTOOORIIIAAA"
-Linnéa xx

Slim is back.. I något rumsrenare form. Tyvärr.

Kategori: Allmänt

 

Yeah! Äntligen har de publicerat musikvideon! Skylar Grey feat ingen mindre än min baby EMINEM!!! Och hur mycket jag än skulle vilja så kan jag nog inte säga att jag direkt gillade låten. Men den är ganska naughty och har en liten touch av Slim Shady - long time no see ma man! Så jag ska väl inte klaga;). Första gången jag hörde den, tänkte jag "vafan är det här för skit" men nu när jag har hört den några gånger så är den en aning bättre... Okej vem försöker jag lura. Inte ens Em gör bra ifrån sig textmässigt i denna låt. Är jag besviken? J. to the . A. !

I vilket fall som helst är det kul att höra att EM lever och har humorn i behåll! 

 
 
Well ha en fin onsdag darlings
 
pusspuss
- Anna

Let's kick it!

Kategori: Allmänt

 
Jag och bror min tog vår kick på en kvällstur - funfunfun. Nu är det vinter. I fall ni missat det.
 
puss på er darlings
-anna
 

Va hände där?!?

Kategori: Vardag

Upptäckte precis att jag glömt öppna min chokladkalender på tre (TRE!) dagar. Brottsligt. Jag borde bli fråntagen rätten att inneha en kalender. Det enda som är värre än det jag har gjort är att tjuvöppna (vilket jag hoppas att ingen här ägnar sig åt o_O).
Skulle egentligen satt mig med filosofin nu, men det är nog bäst att jag sätter på lite kaffe så att de stackars chokladbitarna får lite värdigt sällskap i magen…

Hej då från en Linnéa som är väldigt besviken på sig själv… xx

Ja, jag har en Hello Kitty- kalender. Get over it.

Pepparkakeland

Kategori: Mat och annat mumsigt

Sex bilder från söndagens pepparkaksbak
 
Stay cool
- Linnéa xx
                   

Välsmakande rosa ögonbryn

Kategori: Allmänt

 
Jag vill ha en förändring. Förändringar springer inte direkt på en i trappen och rakar skallen på en, tar fram nålen och gaddar en argsint viking i pannan på en. Nej. Tyvärr. Vill man ha en förändring får man se till att skjuta på lite själv. Sååå kära vänner vad säger ni om rosa ögonbryn? Skulle det smaka? Yeeaaah!
 
... Fasen slängde ett öga på flaskan "Använd ej för färgning av fransar och bryn".Someone is a pary pooper... Typiskt, fast vid närmare eftertanke kanske det är lika bra det.
 
Men något ska jag ju ha den förbannade rosa färgningsmoussen till!Ombre á la barbie style? Slingor á la party zebra? Ena hälften blond och andra hälften rosa á la Cruella de Vil? Eller gå all-in och köra på helrosa - som sockersöt sockervadd? Svårt val det där... Jag får återkomma i denna fråga vid ett senare tillfälle (när jag är mindre uttråkad och risken för förhastade beslut inte är så överhängande).
 
 
 
 
-anna

Music Monday

Kategori: Music Monday

 
Idag gott folk tänker jag bjuda på två störtsköna låtar, de är lite annat än vad jag brukar lyssna på, men båda två har något som talar till mig (framförallt texten i den andre).
 
 
 
Peace out!
- Linnéa xx

Loser

Kategori: Vardag

Ja, idag började de *host* efterlängtade *host* pendeltågen att gå. Jättebra, fantastiskt, verkligen... Hela resan hade jag den här låten i mitt huvud (den överröstade liksom musiken jag lyssnade på -.-'):
 
 
Tåget kom i alla fall i tid, vilket var över förväntan.
 
 
Nu återstår det bara att se om jag kommer hem också.
 
Hör ni inte av mig, har jag antagligen frusit ihjäl på centralen.
- Linnéa xx
 

God is a Massive Nerd

Kategori: Nördigt

En sak som man ägnar sig åt när man är en så kallad nörd är att lära sig random fakta, sådant som vanliga dödliga ser som ganska onödigt. Vilket det inte är. Och här kommer beviset:
 
Planeten Saturnus (gasplaneten med ringar) har hela 62 månar (för en är alldeles för mainstream). Det finns en som skiljer sig lite från mängden; Mimas, månen som är en verklig dödsstjärna. För er som inte vet vad en dödsstjärna är; Har du inte sett Star Wars?!
 
Moving on... 
Så här ser månen Mimas ut:
 
... och så här ser Dödsstjärnan i Star Wars ut:
 
Creepy eller hur!? Och som om det inte var nog, när man belyser Mimas med IR-ljus så ser den ut som...
 
 
... PAC-MAN! Alltså, mitt nördhjärta håller typ på att dö av upphetsning! (Och, ja det är helt normalt att bete sig så här.)
 
För er som tyckte detta va spännande rekommenderar jag er att hoppa över till YouTube och spana in Charlie McDonnells video om Saturnus, och eftersom jag är en sån vänlig själ länkar jag den här -----> Fun Science
 
Fare thee well!
- Linnéa xx
 
 
 
 

Coola grunkor

Kategori: Tipsigt

Det lackar mot jul, som man kan säga, och därför tänkte jag dela med mig av ett litet julklappstips! Det finns en fantastisk sida vid namn Coolstuff, som säljer lite udda och roliga saker. Plus att man slipper knö med resten av Sverige ute på stan (...) 
Här är några av mina favortier från sidan:
 
Gorillapod - kamerastativet som går att forma fritt, vilket gör att man kan fästa det nästan var som helst! Har en gorillapod till min digitalkamera, är extremt smidigt när man är ute och reser, litet och lätt att ha med sig.
 
Har du inte alltid viljat borsta tänderna med bacon?! Nähe, okej, det var tydligen bara jag...
 
Trollstav som fungerar som fjärrkontroll?! SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!!
 
Hade det inte varit för att det redan finns på tok för många termosmuggar i det här huset (plus att det antagligen hade slutat med att jag hällt kaffe i ett av mina riktiga objektiv...) hade den här stått överst på min önskelista.
 
Efter några minuter på den här sidan har man garanterat hittat julklapparna till alla nära och kära (plus adderat några till sin egna list).
 
Puss å kram å nyp i stjärten!
- Linnéa xx

Vi är få som kan få hiphop-kuken att stå!

Kategori: Allmänt

Sitter med mina otroligt frääna hörlurar (bild3)... Har lyckats göra sönder alla vi har i huset nu - WELL DONE MA BOY! Känner dock inte för att gå runt med dessa ute bland folk så det får bli att köpa nya. När jag hinner.... Och orkar... Och känner för att lägga pengar på ett par nya... Okej,  ja det kommer nog dröja ett tag. hehe....
 
Du undrar sjääääälvklart vad som spelas i lurarnar? Visste väl det!
 
Det är ingen mindre än Petter- The old goodie- som går på repeat!
Låtarna (Rulla med oss och Så klart!) från plattan "Bananrepubliken" är, enligt mitt tycke, nått av det bästa som han producerat, och jag vågar nog påstå att de fortfarande (såhär 12år senare) är bland de tyngsta inom kategorin svensk hiphop. Jag verkar inte vara den enda som tycker det, albumet är - tro det eller ej - Sveriges mest sålda hiphopalbum. 
 
På denna tiden kunde det göras hip hop och musikvideor må jag säga!  
 
 
  Suzanne Reuter som Petter mamma - galet bra idé!  - SÅ BRA!
Mer av Petter feat Suzanne .R. aka Morsan? klick--> "Jag tror Petter spela för andra laget"
 
 
Myste med mina homies (bild4) - Jackie och Wurren- i lördags. Blir mycket lugna helger nu, men vem f*n orkar göra något nu? festa? Naah! Det tar vi igen på lovet! ;)
 
 
 
Pusspuss darlings
-Dj Sparkle

Maybe You're My Snowflake

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
                        
 
Var ute och högg julgran i lördags. Det var svinkallt och jättemysigt! Lite typiskt att snön skulle komma två dagar efter, men man kan inte få allt här i livet! Det var ändå såpass kallt att det var isigt, och jag fick ändå rätt vintriga bilder.
 
Nu ska jag dricka upp mitt chai-te, stänga av julmusiken och sluta stirra längtande ut genom fönstret och börja plugga. Min kamera ligger i andra änden av rummet och skriker "Gå ut med mig!!!" men jag har inte riktigt tid, förhoppningsvis orkar jag gå upp och ta en liten tur imorgon innan skolan.
 
Oh, I hear the voices calling me... see ya...
 
- Linnéa xx

Music Monday

Kategori: Music Monday

Svenska nationellt tal - Check!
Det måste firas! Och det gör vi med en Kiki:

 

 

Snö - Check!
Årets första Luciatåg - Check!
...och det har gett mig en väldig julkänsla därför bjuder jag på lite julmusik också:

Välkommen till Tomteland!

Denna video är bevisat till att allt var bättre för (bortsett från lipsyncing)

 

Toodles!

-Linnéa xx