lawide.blogg.se

Join the dark side - we got sass

Sista hoppet för vår värld!

Kategori: Räkmackan

Är det bara jag som vägrar betala 300 spänn för att klippa av 1cm av håret? Gick in på ett ställe, ligger inklämd mellan 7-eleven och en äcklig kiosk, ”jäkla najs, ser litet och fult ut = billigt (i min värld)!” tänkte jag. Tydligen inte i deras - de tog nästa 700:- för att fila lite på topparna!! Höll på att ramla av stolen (som jag inte ens satt på) när jag hörde det!!! Vilka tror de att de är?! Vidal Sassoon?! God! 

Men misströsta ej kära vänner! Det finns fortfarande hopp för mänskligheten! Detta hopp kallas i vanlig folkmun för Göteborgs frisörskola. Jag ramlade in där i dag på väg hem, vilket ställe! Eleverna är jättegulliga, noggranna duktiga osv. Tvättning, klippning, styling går på 100 riksdaler – NOW WE TALKING! Dessutom fick jag huvudmassage också – det har jag aldrig fått på någon vanlig salong! 

(QUEEN B! WHY U SO BEAUTIFUL???)
 
Min frisör ändrade sida på min bena. Herrgud det var som om hon vänt upp och ner på hela min värld.Höll på att gå in i en vägg. Har aldrig känt mig så skev i hela mitt liv. 
 
Puss
- Anna

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Frisörer måste ju också ha mat på bordet hehehe. men 700 spänn är på tok för dyrt! dock är 350 ganska så lagom! Peace out!

    Svar: hahah well om man ser det ur frisörens synvinkel, typ om man har en mamma som är frisör ;) , så ja - då håller ja med! Men skiter i alla andra och tänker bara på mig själv - för jag är en äcklig bitch som inte bryr sig om att kolla upp "solidaritet" i ordboken! lalalaaa *i don't care Iove it!* puss!
    lawide.blogg.se

    2012-11-25 | 16:22:06

Kommentera inlägget här: