lawide.blogg.se

Join the dark side - we got sass

Jan Guillous Krönika om "nätbusarna"

Kategori: Allmänt

Oh the great Janne G har talat.. igen.. Verkar som om han kände sig lite bortglömd där i debatten om näthatarna som riktar sina elektroniska knytnävsslag mot kvinnorna. Man får ju en kännsla av att det parallellt med kvinnohatet pågår någon slags mobbning mot Janne G. Stackarn får inte vara med och leka :'(. Men är man en riktigt manlig man som vår käre Janne så tar man tag i det själv. Med båda händena. Slänger runt strålkastarljuset och står ensam att möta dessa barbarer!
 
Janne G : "Girls! Save yourself. I got this." 
De-förtrycktakvinnorna-som-inte-kan-klara-sig-själva gråter av lättnad och kastar sig om halsen på deras räddare: Omg thank's janne! Vad skulle vi gjort utan dig? Du är den enda riktiga mannen som finns kvar i Sverige sen vikingatiden.
Janne G, som precis käkat en hel påse med Risen och därför fått mörk, testosteron-drypande röst känner att han kan erövra världen, spänner sina manliga muskler, vänder sig mot nätbusarna och säger: "Kom igen nu småkillar, visa att ni har stake!" 
 
Näe men ärligt, jag tror jag talar för alla Sveriges kvinnor när jag säger : thank's Janne boy! Du har givit oss ännu ett gott skratt ;) puss på baby! 
 
(Artikeln finns: Här)
-Sparkle
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: