lawide.blogg.se

Join the dark side - we got sass

Haiku Sushi

Kategori: Allmänt

Var ute och åt lunch med min mor idag. Planen var att vi skulle äta Sopp- och tårtbuffé på Steinbrenner & Nyberg, men istället hamnade vi på Haiku Sushi, Göteborgs enda restaurang med sushiband! Man slår sig ner vid bandet och får sedan plocka på sig de bitar man vill ha, sedan betalar man för antalet tallrikar när man har ätit färdigt. Detta var något jag länge velat prova, och det var en riktig succé! Kalasgó sushi, inte det gamla vanliga man får i vanliga fall, utan nya roliga fyllningar och utseenden. Och det var väldigt trevligt att sitta där och se sushin tillagas, inspektera bitarna som åkte förbi, och slutligen bestämma sig för vilka man skulle sluka.
 
Hade ingen kamera med mig idag, men den följer definitivt med nästa gång!
 
För er som tycker detta låter som en spännande grej, men som är lite oroliga för att ni inte har rätta snitsen med pinnarna kommer här två tips:
 
1. Använd pinnen som ett spjut, och spetsa maten!
2. Om tips ett inte funkar och du måste använda fingrarna kommer här en liten mening du kan kasta i ansiktet på ev. viktigpetter som klagar på ditt bordsskick: Sushifanatiker hävdar att sushi ska ätas med fingrarna, in yao face.
 
- Linnéa xx
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: