lawide.blogg.se

Join the dark side - we got sass

Sparkle time - mousse för fegisar

Kategori: Allmänt

Nemen tjeeenare alla 3dagar-efter-nyår-fräscha-människor där ute!! Hur mås det? Fortfarande bakis? I så fall - weelll donnnee!!- Måste ha varit ett 12-slag värt att minnas! Så vi får verkligen hoppas att ni har någon fin kompis som kan återberätta det! ;)

Själv spenderade jag, som alltid, nyår spiknykter - ja, tror det eller ej men det är faktiskt möjligt att äta en middag i goda vänners lag och skåla in det nya året i jorgubbsvin som vi alltid gör. Varje år. Jag gilla´t! Första januari känns alltid lite nytt och fräscht då, antagligen inbillar jag mig det men det känns liksom nytt i luften. På morgonen dagen efter går man ut i luften och tar på det nya året (nej, inte på ett kinky sätt) och andas in luften och känner att man lämnade den gamla Dj Sparkle nyårsnatten uppe bland fyrverkerierna. På balkongen. På fjärdevåningen.

Ett nytt år. 2013 (<---oh my gaddd första gången jag skriver det!!!!). Nästan alla jag har pratat med säger att 2012 har varit ett för jäkla kasst år, jag kan inte göra annat än att hålla med dem, så nu hoppas vi på att 2013 (<--- OMG andra gången!!!) blir ett vackrare år!
 
 


Just det!  I ett tidigare inlägg skrev jag om att jag var dödligt uttråkad och var nära på att färga ögonbrynen rosa, det hände dock aldrig, men i veckan -pga förkylning och därmed brist på socialtumgänge- anföll ännu en gång tristessen. Resultatet  blev hel rosa hår (bild nedan)!! 

Bild: Mitt nya rosa jag. Pluss receptet för hur man blir en rosa donna.

Om drinken mot förmodan inte funkar kan ni ju alltid göra som jag och använda Matrix Shade Memory Vivid Reds Warm. (Detta är en mousse för oss fegisar som bara vill testa om rosletter have more fun! - Med andra ord man måste anväda det ca2ggr/vecka för att det ska hålla i sig). 

 
-Dj Sparkle

Kommentarer


Kommentera inlägget här: